Over mij

MG 4606 (1)

Mijn naam is Saskia van Eijnatten, ik ben een empathische en doortastende professional organizer.

Met mijn bedrijf “Orden Je Leven” help ik je met het organiseren van je spullen, informatie en tijd. Sleutelwoorden hierbij zijn orde en overzicht, structuur aanbrengen en vooral sámen de schouders eronder zetten.

Van huis uit ben ik ergotherapeut. Na de geboorte van onze drie kinderen ben ik fulltime moeder geweest. Vervolgens heb ik veel ervaring opgedaan met administratieve en organisatorische functies in verschillende settings. Op zoek naar een nieuwe dimensie in mijn werkzaam leven bleek Professional Organizing mijn tweede natuur te zijn.

Mijn werkervaring zet ik graag één-op-één in voor contact en samenwerking met jou, die een (stevig) handje hulp zoekt bij het ordenen en opruimen van zaken, omdat ze je dagelijks tot last dreigen te worden. Je wil graag meer grip krijgen op jouw directe leefomgeving door eens echt orde op zaken te stellen, maar je weet niet hoe en waar te beginnen.

Het kan zijn dat je het van nature moeilijk vindt zelf orde op zaken te stellen. Maar het kan ook zijn dat de omstandigheden ervoor zorgen dat de orde wordt verstoord. Denk daarbij aan het verlies van een dierbare, een scheiding, veranderde werkzaamheden, een op handen zijnde verhuizing of gezinsuitbreiding.

Ik sta voor een persoonlijke, op maat gemaakte en praktische begeleiding die ervoor zorgt dat je weer grip krijgt op je leven. Je realiseert je dat het anders moet, maar hoe dan? Ik zoek samen met jou naar de eerste stap in dit proces en begeleid je verder naar de situatie die je voor ogen hebt.

Ruimte in huis betekent ruimte in je hoofd en tijd voor zaken die je écht leuk vindt! Ontdek waar jij je prettig bij voelt en ik leer je hoe je de nieuwe situatie eenvoudig kunt bijhouden.


Herken je jezelf in het bovenstaande en zou je graag eens hardop willen nadenken over hoe je dit vorm kunt geven? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op!

Hoe goed je ook je best doet, het lijkt nooit genoeg. Je werkt hard, je bent er voor je partner, je gezin, je probeert je vriendinnen regelmatig te zien en je zorgt ook nog voor je ouders. Zelf kom je te vaak op de laatste plaats.

Ik zet mij in voor particuliere doelgroepen als:

Alleenstaanden, senioren, gezinnen-met-kinderen, mantelzorgers en heb me gespecialiseerd in nabestaandenbegeleiding.

Klanten kunnen bij mij terecht voor de meest uiteenlopende vragen m.b.t.:

Ontspullen en opruimen, of dat nou een kast betreft of het hele huis, heerlijk als alles is opgeruimd!
Het ordenen van de administratie en/of mailbox, geen stapels post meer of een uitpuilende mailbox!
Van groot naar kleiner gaan wonen, welke spullen verhuizen mee en wat gebeurt er met de rest?
Je agenda de baas; een afspraak maken met jezelf is ook een mogelijkheid!

Lees hier meer over mijn diensten.

Een andere vraag?

Wellicht vind je het antwoord bij een van de veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen bekijken