Diensten

Wat kan ik voor je doen?

Als professional organizer zet ik me met persoonlijke aandacht in voor jouw vragen. Met mijn kennis en ervaring help ik jou de situatie naar je hand te zetten. Dat wil zeggen dat ik je leer hoe je keuzes kunt maken en structuur kunt aanbrengen. Ik laat me daarbij leiden door jouw wensen. Jij geeft aan wat voor jou belangrijk is en ik begeleid het proces van verandering c.q. verbetering.

Samen zoeken we naar een weg hoe jij je spullen, informatie en tijd op een voor jou passende manier kunt organiseren. We zetten er samen de schouders onder. Maar jij alleen kunt vandaag de eerste stap zetten door contact met mij op te nemen!

Andrew neel DLD5 Lvn Fbl U unsplash

Je huis op orde brengen en ontspullen

Ik help je keuzes maken in welke spullen je wilt bewaren en welke niet. Wat is belangrijk voor jou? Ik help je je spullen te organiseren. Hoe kun je ze overzichtelijk en op de juiste plek opbergen? De uitspraak “een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd” is hierbij zeker van toepassing!

IMG 8920

Je administratie op orde brengen

Ik help je poststukken, mails, belangrijke paperassen e.d. op een overzichtelijke manier te ordenen. Ik leer je hoe je deze informatiestroom in goede banen kunt leiden, zodat je hoofd- van bijzaken kunt onderscheiden en je waardevolle paperassen goed kunt terugvinden.

IMG 8954

Van groot naar kleiner wonen

Samen bekijken we welke spullen mee verhuizen; wat heb je nodig en wat past in de nieuwe woning? Ik help je bij het afscheid nemen van spullen die overtollig blijken. Ik weet er vaak een goed heenkomen voor te vinden. Ik help bovendien met het voorbereiden van het verhuisproces.

Debby hudson n0 k Z Ds2 EI4 unsplash

Je agenda de baas worden

Ik help je ontdekken hoe je tijd voor hobby’s of andere leuke dingen over kunt houden in je agenda. Wat is de oorzaak dat je agenda overstroomt, welke oplossingen kunnen we hiervoor zoeken?

Als professional organizer ben ik ook inzetbaar als nabestaandenbegeleider.

Ik help nabestaanden de zakelijke aspecten van een nalatenschap af te handelen. Het is fijn als u in een emotioneel zware tijd in uw leven terzijde gestaan worden door iemand die van wanten weet.

Meer over nabestaandzorg