Terug naar blog overzicht

Zonder jou had ik dit niet voor elkaar gekregen

Spullen afvoeren

Mare uit Stein

Saskia heeft me geholpen de zolder op te ruimen. Dat durfde ik zelf niet aan, want ik wist dat daar veel spullen lagen waarvan ik emotioneel word. Ik wist ook niet hoe ik moest beginnen.

De manier waarop Saskia deze klus met mij heeft opgepakt, heeft er voor gezorgd dat ik afscheid heb kunnen nemen van die spullen met emotionele lading. Ze heeft ze zelfs meegenomen, want ze wist voor een heleboel spullen een goed heenkomen. En ik hoefde niet lang tegen de volle zakken aan te kijken.

Saskia heeft me ook geholpen grote spullen die we op zolder tegen kwamen, aan de man te brengen. Ik hoefde daar niets voor te hebben. Ik vond het al fijn, dat ik er iemand anders blij mee kon maken. En ik was weer blij met mijn zolder!