Terug naar blog overzicht

Ze helpt je op een comfortabele manier met het opruimen en inrichten van je huis.

Thumb 3150404 1280

Als je iemand zoekt die je helpt met het op een comfortabele manier opruimen en inrichten van je huis, dan heb je Saskia nodig. Ze was zeer ondersteunend en echt geweldig om mee te werken.

Haar rustige manier van omgaan met de uitdagingen was een grote steun bij het omgaan met mijn situatie. Ze hield ons bij de les, maar checkte bij mij hoe het lichamelijk en geestelijk met mij ging om er zeker van te zijn dat ik het goed vond met de veranderingen.

Ze maakte een moeilijke en overweldigende uitdaging op een rustige en gelijkmatige manier uitvoerbaar. Ik heb de neiging om alle projecten en uitdagingen in één keer te starten en dan snel overweldigd te raken, maar ze hield me op het goede spoor en ik ben zo blij met de resultaten.

Ze brainstormde met mijn man en mij over organisatorische oplossingen voor ons huis, zodat we allebei blij zouden zijn en de oplossing op de lange termijn konden behouden.

Ook voor het weggooien van spullen die je niet meer nodig hebt, heeft ze alternatieve oplossingen. Spullen weggooien die hergebruikt kunnen worden is eigenlijk de laatste keuze, maar ze laat alle beslissingen aan jou over. Ze heeft contacten voor organisaties die donaties aannemen, maar ook voor de kringloop en als laatste optie de milieuparken.

Het hebben van deze opties maakte het voor mij gemakkelijker om meer spullen weg te doen die ik al jaren niet meer had gebruikt, wetende dat het naar gezinnen of dieren in nood zou gaan, of zelfs naar de kringloop.

Over het geheel genomen was ik erg dankbaar dat iemand als Saskia mij hielp bij het organiseren en ik heb haar diensten aanbevolen aan iedereen die het nodig heeft!