Terug naar blog overzicht

“Waarom heb jij nou een professional organizer nodig voor het opruimen van je berging?"

Ester

“Waarom heb jij nou een professional organizer nodig voor het opruimen van je berging?”

Een logische vraag omdat ik zelf als professional organizer werkenden begeleid en train bij het slimmer organiseren van hun werk. Maar, je eigen berging is niet hetzelfde als de digitale werkomgeving van mijn klanten en de overvolle berging was mijn man en mij al jaren een doorn in het oog.

Gelukkig kende ik Saskia uit mijn organizers-netwerk en hebben we haar gevraagd om ons te ‘organizen’. Na 3 intensieve werksessies van 3 uur samen met Saskia hebben wij nu een berging die ons ondersteunt in ons leven.

Het mooie is dat we ook in de tijd tussen de sessies geïnspireerd waren om verder te werken (dat was ook nodig om ons gewenste resultaat te bereiken). Dat lukte goed. Saskia had ons namelijk enkele goede en praktische handvatten gegeven.

Als bonus hebben we, deels met haar, ook nog andere bergruimtes in huis slimmer georganiseerd. En een bij ons passende manier bedacht om herhaling van de overvolle berging te voorkomen.

Ester en René uit Maastricht.

Ester