Terug naar blog overzicht

Kleiner wonen? Goede hulp verzekerd!

Bloemen2

Berichten van een tevreden klant en haar dochter uit Heerlen:

Ik ben kleiner gaan wonen en dat had ik in mijn eentje nooit gered. Mijn kinderen wonen niet in de buurt, Saskia’s hulp was onontbeerlijk. Ze zette me op een leuke manier aan het denken over mijn bezittingen. Ze stelde kritische vragen: heb je dit nog nodig, hoe vaak gebruik je het, wanneer heb je dit voor het laatst gebruikt? Ik kan wel zeggen: nog nooit heb ik met zoveel plezier ergens geld aan uitgegeven als aan Saskia’s hulp. Als je twijfelt of dit soort hulp wat voor je is, ga dan gewoon eens met haar praten.

Will


Mijn moeder is kleiner gaan wonen en daar heeft Saskia niet alleen haar uitstekend mee geholpen. Ze heeft ook mij als dochter heel erg ‘ontzorgd’. Omdat ik 250 kilometer van mijn moeder woon, kon ik niet zoveel helpen als nodig was. Saskia kwam elke week een ochtend en ging met mijn moeder kamer voor kamer door alle spullen. Daardoor ging alles veel sneller dan wanneer mijn moeder had moeten wachten tot ik kon komen.

Dankzij Saskia bleef de sfeer tussen mijn moeder en mij ook goed. Ik had mijn moeder al proberen te helpen met kijken naar haar spullen, maar dat had tot spanningen geleid. Met Saskia waren die spanningen er niet.

Saskia hield mijn broer en mij wekelijks op de hoogte van de vorderingen in het huis, via mail en app. Zo wisten we precies hoe alles ervoor stond. Ze wist ook goede bestemmingen voor wat mijn moeder wegdeed, en bood spullen te koop aan. Het was troostrijk om te weten dat een kaptafeltje of boeken een goed nieuw thuis kregen.

Inmiddels woont mijn moeder heel plezierig in haar nieuwe flat. Zonder Saskia’s hulp was dit niet gelukt en had mijn moeder in een veel te vol huis gezeten. Nu zit ze er heel aangenaam bij.


Marion