Terug naar blog overzicht

Het systeem werkt nog steeds!

Ester

Nadat een opruimproces is afgerond, neem ik graag na een tijdje nog eens contact op met de klant, om te horen hoe het met hem of haar gaat. Met daarbij de onvermijdelijke vraag of het systeem dat we hebben aangebracht, nog steeds werkt of bijsturing behoeft.

Hieronder lees je hoe dit gezin hun zaakjes nog steeds goed op orde heeft. Daar ben ik wat blij mee en zij zeer zeker ook !

"Een half jaar geleden heeft Saskia mijn man en mij goed begeleid in het organiseren van onze overvolle en ongeordende berging.

Met geduld en doorvragen heeft ze ons onze eigen beslissingen laten nemen. Op die manier hebben we behouden wat we belangrijk vinden en andere spullen weggedaan naar kringloop of andere initiatieven.

Saskia dacht ook mee over een eenvoudig systeem om de berging geordend te houden. En het is heerlijk om te merken dat dat systeem goed werkt.

We gaan nog steeds met plezier naar de berging om spullen te pakken of terug te brengen. Dat is nu heel gemakkelijk omdat alles een passende plek heeft. En de vrijgekomen ruimte op de planken en de vloer voelt goed."