Terug naar blog overzicht

Het juiste zetje over de drempel heen.....

Administratie

Saskia heeft mij heel goed geholpen bij het opruimen van mijn administratie.

Ik was al een heel eind op weg, maar kreeg de zaak zelf niet helemaal op orde, waardoor het steeds weer opnieuw een drempel voor me werd om dit op te pakken.

Saskia heeft me met haar goede tips en ervaring het juiste zetje gegeven om dit helemaal op orde te brengen en ook in de toekomst bij te kunnen houden! We hebben nu een systeem dat past en werkt voor mij en mijn gezin.

Ik vond het heel fijn om met Saskia te werken, ze had goed door waar ik aangespoord moest worden, maar ze heeft me ook geleerd om juist af te remmen en alles in kleine stukjes te doen.

Ik ben heel enthousiast, heb inmiddels ook al een grote kast opgeruimd en heb nu zin om ook mijn mailbox aan te gaan pakken! Ik heb er alle vertrouwen in dat me dat met de tips van Saskia goed gaat lukken!

Marjolijn uit Geleen