Terug naar blog overzicht

FEEST !!

Bloemen 2

Twee dagen geleden (donderdag 29 september jl.) was ik feestelijk gestemd vanwege het zilveren jubileum van de NBPO.
Vandaag (zaterdag 1 oktober) voel ik me ook feestelijk, maar nu vanwege het feit dat Orden Je Leven 5 jaar bestaat!

Op 1 oktober 2017 werd mijn eerste website gelanceerd bij wijze van startschot voor mijn bedrijf. Ik had de basistraining Professional Organizer achter de rug, was ingeschreven bij de KvK, had mijn visitekaartjes en flyers klaar én was ingeschreven als aspirant-lid van de NBPO.

Ik ben nog iedere dag hartstikke blij dat ik deze stap gezet heb. Aanvankelijk naast een baan in loondienst, maar vanaf 1 januari 2020 volledig op eigen benen. Waar je een deur dicht doet, wordt er ergens anders een geopend. Daar heb ik vaak aan moeten denken de afgelopen 5 jaar.

Ik heb vooruitgang en successen mogen boeken met klanten, dankbaarheid mogen ervaren. Ik heb ook mijn eigen grenzen leren kennen en teleurstellingen moeten incasseren, omdat zaken niet altijd lopen zoals ik ze voor ogen had. Dat zijn leermomenten geweest.

Leren, kennis vergroten en verdiepen; ik vind het belangrijke aandachtspunten. De afgelopen jaren heb ik dan ook opleidingen en webinars gevolgd, workshops en lezingen bijgewoond, o.a. bij de NBPO en School voor Organizing. Daar ontmoet ik enthousiaste collega's met wie ik ervaringen uitwissel en vraagstukken kan bespreken. Dat heeft me al heel wat moois gebracht!

Dat probeer ik uit te dragen naar mijn (werk-)omgeving en daar waar de mogelijkheid zich aandient, vertel ik graag over mijn vak. Onbekend maakt onbemind; te vaak hoor ik nog dat men er nog niet eerder van gehoord heeft. Of niet weet wat het vak inhoudt. Dus blijf ik daar ook aandacht aan besteden.

Als je jarig bent, trakteer je. Daarom mogen nieuwe klanten de komende 5 maanden rekenen op 5% korting op afgenomen diensten.